Концепції харчової безпечності

Захист продукції: ефективні методології визначення ризиків +зразки протоколів
№ 04 / 2024, квітень
Комплексне управління алергенами: контролювання на всіх етапах
№ 04 / 2024, квітень
Критичні контрольні точки: визначення, критичні межі, моніторинг, коригувальні дії
№ 04 / 2024, квітень
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: особливості спрощеного підходу й аналіз практичних аспектів
№ 03 / 2024, березень
Захист продукції: алгоритм розроблення програми відповідно до FSSC 22000. Частина 1
№ 03 / 2024, березень
НАССР-шпаргалка: зовнішній вигляд працівника харчового підприємства на робочому місці
№ 03 / 2024, березень
Комплексне управління алергенами: опис продуктів-алергенів і законодавче регулювання
№ 03 / 2024, березень
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: практичні рекомендації до програм-передумов
№ 02 / 2024, лютий
Системи ТАССР і VACCP: захищаємо продукцію й убезпечуємо систему
№ 02 / 2024, лютий
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: процедури та вимоги до оператора ринку
№ 01 / 2024, січень
Запобігання харчовому шахрайству: алгоритм розроблення програми на цукровому виробництві. Частина 2
№ 01 / 2024, січень
Запитували – відповідаємо
№ 12 / 2023, грудень
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: з чого починати. Частина 1
№ 12 / 2023, грудень
Відкликання нехарчової продукції з ринку: оцінювання ефективності й удосконалення процесу
№ 12 / 2023, грудень
Захист харчової продукції: чи можна носити накладні вії
№ 12 / 2023, грудень