Державний контроль і нагляд

Енергетичні напої в Україні: склад, вплив і законодавче регулювання
№ 09 / 2025, вересень
Мораторій на безпідставні перевірки бізнесу: чи поширюється на перевірки Держпродспоживслужби?
№ 09 / 2025, вересень
Моніторинг законодавства: зміни, впроваджені у серпні
№ 09 / 2025, вересень
Організація проведення атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах харчової промисловості
№ 08 / 2025, серпень
Вода природна мінеральна: аналіз Постанови КМУ № 542 від 09.05.2025
№ 08 / 2025, серпень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
№ 07 / 2025, липень
Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
№ 07 / 2025, липень
Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
№ 07 / 2025, липень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень