Державний контроль і нагляд

Відкликання з реалізації горіховмісних продуктів: зараження сальмонелою
№ 10 / 2021, жовтень
Схема відкликання/вилучення продукції
№ 10 / 2021, жовтень
Легалізація косметичних засобів в Україні
№ 10 / 2021, жовтень
Процедура отримання висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи на різні об’єкти
№ 10 / 2021, жовтень
Чи потрібно інформувати Держпродспоживслужбу у випадку виявлення невідповідностей харчової продукції у процесі її виробництва?
№ 09 / 2021, вересень
Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог
№ 09 / 2021, вересень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 09 / 2021, вересень
Практика врегулювання допуску відвідувачів на харчове підприємство
№ 08 / 2021, серпень
Матеріали для пакування: нові законодавчі вимоги
№ 08 / 2021, серпень
Програма виробничого контролю в закладах громадського харчування малого формату
№ 07 / 2021, липень
Сертифікація транспортних засобів: правове регулювання
№ 07 / 2021, липень
Який нормативний документ регламентує показники з мікробіології, встановлені до пакувальних матеріалів?
№ 06 / 2021, червень
Чи втратив чинність обов’язковий мінімальний перелік досліджень сировини?
№ 06 / 2021, червень
Як трактувати «вжити до»?
№ 06 / 2021, червень
Які пункти Постанови КМУ № 305 уже набрали чинності?
№ 06 / 2021, червень