Державний контроль і нагляд

Фальсифікація харчових продуктів: проблема, міжнародний досвід, інструменти протидії
№ 05 / 2021, травень
Регулювання діяльності органів з інспектування, акредитованих НААУ, на підставі ДСТУ EN ISO/IEC 17020:2019
№ 04 / 2021, квітень
Нормативні акти: не скасовані, отже – чинні
№ 03 / 2021, березень
Чи поширюється Закон України «Про соціальну підтримку застрахованих осіб..." на фізичних осіб?
№ 02 / 2021, лютий
Створюємо й акредитовуємо орган з оцінки відповідності за ДСТУ EN ISO/IEC 17020:2014. Частина 8
№ 02 / 2021, лютий
Нове у законодавстві та техрегулюванні
№ 02 / 2021, лютий
Дайте, будь ласка, посилання на інформацію про вимоги до роботи в період пандемії на сайті Державної служби України з питань праці?
№ 01 / 2021, січень
У рекомендаціях МОЗ є форма журналів контактних осіб.
№ 01 / 2021, січень
Чи потрібно заводити журнали здоров’я у всіх підрозділах підприємства?
№ 01 / 2021, січень
У яких нормативних документах зазначено, що дезінфекцію необхідно проводити щодвігодини в торгових залах і приміщеннях громадського харчування?
№ 01 / 2021, січень
У якому документі вказано вимогу, що всі відвідувачі під час візиту на підприємство повинні бути у рукавичках
№ 01 / 2021, січень
Ліцензія на психотропи і прекурсори: нормативна регламентація та зразок заповнення форми відомостей
№ 01 / 2021, січень
«Про матеріали і предмети, що контактують з харчовими продуктами»: що пропонує законопроєкт
№ 01 / 2021, січень
Нове у законодавстві та техрегулюванні
№ 01 / 2021, січень
Чи можна місце для куріння розміщувати всередині виробничого приміщення
№ 12 / 2020, грудень