Управління відходами
Утилізація гризунів силами підприємства: підходи, методи та стратегія контролю
№ 12 / 2025, грудень
Розширена відповідальність виробника: особливості системи та її перспективи в Україні
№ 12 / 2025, грудень
Спалювання відходів елеваторів у сушарках: чотири необхідні умови
№ 09 / 2025, вересень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень
Розширена відповідальність виробника: вимоги до упаковки харчових продуктів, орієнтованих на експорт до ЄС
№ 07 / 2025, липень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Проблема утилізації зернових відходів: як вийти з правових лабіринтів?
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
🎦 Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника: новації та кращі практики
№ 03 / 2025, березень
Управління медичними відходами на харчовому підприємстві
№ 04 / 2024, квітень
Запитували – відповідаємо
№ 02 / 2024, лютий
Утилізація невідповідної харчової продукції: чи можна скласти акт у довільній формі
№ 05 / 2023, травень
Закон України «Про управління відходами»: що очікувати?
№ 09 / 2022, вересень


