Експорт
🎦 Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
№ 10 / 2024, жовтень
Штрих-код на біг-бегу на експорт: обов’язкова вимога чи додатковий інструмент
№ 10 / 2024, жовтень
Закон України «Про географічні зазначення спиртних напоїв»: аналіз новацій
№ 10 / 2024, жовтень
Експорт кондитерських виробів до ЄС: нюанси експорту композитних продуктів
№ 09 / 2024, вересень
🎦 Тенденції та перспективи експорту – 2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
№ 07 / 2024, липень
Особливості сертифікації та Halal-вимоги до виробництва яєчної продукції
№ 07 / 2024, липень
Експорт харчових продуктів до Об’єднаних Арабських Еміратів: логістика, особливості, сертифікація
№ 05 / 2024, травень
Експорт хлібобулочних виробів до ЄС: нюанси щодо не композитних продуктів
№ 04 / 2024, квітень
Експорт меду у КНР та ЄС: законодавчі вимоги і поради для виробників
№ 03 / 2024, березень
Органічна продукція на експорт: чи потрібно сертифікуватись за українським законодавством
№ 02 / 2024, лютий
Зміна рецептурного складу кексів: вплив антиоксидантів для можливості експорту продукції
№ 06 / 2023, червень
Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
№ 04 / 2023, квітень
Бенчмаркінг польського ринку: перспективи для вітчизняних експортерів
№ 04 / 2023, квітень
Експортуємо кропиву: вміст радіоактивних речовин
№ 09 / 2022, вересень
Транзит українських продуктів через ЄС у запитаннях і відповідях
№ 06 / 2022, червень