Експорт

🎦 Тенденції та перспективи експорту – 2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
№ 07 / 2024, липень
Особливості сертифікації та Halal-вимоги до виробництва яєчної продукції
№ 07 / 2024, липень
Експорт харчових продуктів до Об’єднаних Арабських Еміратів: логістика, особливості, сертифікація
№ 05 / 2024, травень
Експорт хлібобулочних виробів до ЄС: нюанси щодо не композитних продуктів
№ 04 / 2024, квітень
Експорт меду у КНР та ЄС: законодавчі вимоги і поради для виробників
№ 03 / 2024, березень
Органічна продукція на експорт: чи потрібно сертифікуватись за українським законодавством
№ 02 / 2024, лютий
Зміна рецептурного складу кексів: вплив антиоксидантів для можливості експорту продукції
№ 06 / 2023, червень
Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
№ 04 / 2023, квітень
Бенчмаркінг польського ринку: перспективи для вітчизняних експортерів
№ 04 / 2023, квітень
Експортуємо кропиву: вміст радіоактивних речовин
№ 09 / 2022, вересень
Транзит українських продуктів через ЄС у запитаннях і відповідях
№ 06 / 2022, червень
Затвердження експортних потужностей
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Експортування рибопереробної продукції у країни ЄС. З чого слід починати?
№ 09 / 2021, вересень
Збут м’ясної продукції до країн Азії та Африки
№ 07 / 2021, липень
Експорт молока та/або молочних продуктів до Японії: перелік вимог до експортера
№ 06 / 2021, червень