Експорт

Експорт харчових продуктів до Об’єднаних Арабських Еміратів: логістика, особливості, сертифікація
№ 05 / 2024, травень
Експорт хлібобулочних виробів до ЄС: нюанси щодо не композитних продуктів
№ 04 / 2024, квітень
Експорт меду у КНР та ЄС: законодавчі вимоги і поради для виробників
№ 03 / 2024, березень
Органічна продукція на експорт: чи потрібно сертифікуватись за українським законодавством
№ 02 / 2024, лютий
Виробництво швидкозаморожених ягід: що робити із залишками проб і нормативне регулювання безпечності
№ 07 / 2023, липень
Зміна рецептурного складу кексів: вплив антиоксидантів для можливості експорту продукції
№ 06 / 2023, червень
Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
№ 04 / 2023, квітень
Бенчмаркінг польського ринку: перспективи для вітчизняних експортерів
№ 04 / 2023, квітень
Експортуємо кропиву: вміст радіоактивних речовин
№ 09 / 2022, вересень
Транзит українських продуктів через ЄС у запитаннях і відповідях
№ 06 / 2022, червень
Затвердження експортних потужностей
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 12 / 2021, грудень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 11 / 2021, листопад
Експортування рибопереробної продукції у країни ЄС. З чого слід починати?
№ 09 / 2021, вересень