Експорт

Виробництво швидкозаморожених ягід: що робити із залишками проб і нормативне регулювання безпечності
№ 07 / 2023, липень
Зміна рецептурного складу кексів: вплив антиоксидантів для можливості експорту продукції
№ 06 / 2023, червень
Курячі й перепелині яйця для вітчизняного та закордонних ринків: вимоги щодо маркування, пакування, зберігання
№ 04 / 2023, квітень
Бенчмаркінг польського ринку: перспективи для вітчизняних експортерів
№ 04 / 2023, квітень
Експортуємо кропиву: вміст радіоактивних речовин
№ 09 / 2022, вересень
Транзит українських продуктів через ЄС у запитаннях і відповідях
№ 06 / 2022, червень
Затвердження експортних потужностей
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 12 / 2021, грудень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 11 / 2021, листопад
Експортування рибопереробної продукції у країни ЄС. З чого слід починати?
№ 09 / 2021, вересень
Збут м’ясної продукції до країн Азії та Африки
№ 07 / 2021, липень
Експорт молока та/або молочних продуктів до Японії: перелік вимог до експортера
№ 06 / 2021, червень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 06 / 2021, червень
Супровідні документи для експорту цукрової мастики
№ 05 / 2021, травень