Упаковка та маркування
Стрічка Мебіуса: з’ясовуємо, що для чого
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Втрата чинності висновками СЕС на пакувальні матеріали: поради виробникам
№ 02 / 2025, лютий
Зміна штрих-коду товару: коли потрібно?
№ 02 / 2025, лютий
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 1
№ 02 / 2025, лютий
Пакувальні матеріали для харчових продуктів: вимоги Європейського Союзу
№ 02 / 2025, лютий
Маркування продукції інформацією про сертифікацію систем менеджменту: коли правомірно
№ 01 / 2025, січень
Маркування хімічної продукції: чи зазначати алерген
№ 01 / 2025, січень
Тренди та практики у сфері пакування продукції, що споживається на ходу
№ 11 / 2024, листопад
Кирилицею і латиницею: маркування одиниць вимірювання продукту
№ 11 / 2024, листопад
🎦 Штрафи за оманливе маркування: дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом
№ 10 / 2024, жовтень
Запитання від харчовиків: топ-4 цікавинок
№ 09 / 2024, вересень
🎦 Акцент на алергени: інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
№ 08 / 2024, серпень
Маркування харчових продуктів: топ-6 запитань про надання інформації
№ 07 / 2024, липень