Упаковка та маркування

Законодавчі вимоги до маркування алкогольних напоїв
№ 10 / 2021, жовтень
Чи поширюється заборона пластикового пакування на хлібобулочні вироби?
№ 09 / 2021, вересень
Як порахувати вміст борошна у продукті, якщо всі інші складові продукту у рецептурі розраховують на 100 кг борошна?
№ 09 / 2021, вересень
Які нормативно-правові акти слід враховувати під час маркування ­дієтичних добавок?
№ 09 / 2021, вересень
Безпечність пакування: європейські тенденції
№ 09 / 2021, вересень
Як інформувати споживача про відсутність або низький вміст глютену?
№ 08 / 2021, серпень
Які особливості нанесення додаткових написів на маркування?
№ 08 / 2021, серпень
Наказ МОЗ № 1145 зумовлює низку запитань: значна кількість – це скільки; значна кількість – від якого числа?
№ 08 / 2021, серпень
Які актуальні вимоги щодо позначення кількості продукції на пакуванні?
№ 08 / 2021, серпень
Управління алергенами під час виробництва пакування за BRCGS
№ 08 / 2021, серпень
Система виробничого маркування в закладах громадського харчування малого формату
№ 05 / 2021, травень
Законодавчі вимоги до маркування терміну придатності
№ 05 / 2021, травень
Вимоги міжнародного стандарту щодо пакувальних матеріалів, що контролюють мікробіо­логічні ризики
№ 04 / 2021, квітень
Прокоментуйте, будь ласка, як впливає на виробників харчової та нехарчової продукції проєкт закону «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Коли очікується прийняття цього документа?
№ 03 / 2021, березень
Який код згідно з ДК слід присвоїти відходу у виді блістерної упаковки з-під таблеток?
№ 03 / 2021, березень