Упаковка та маркування

Категорії продуктів: за яким принципом визначати
№ 05 / 2024, травень
Food fraud у пакуванні: наявні небезпеки й запобіжні дії
№ 03 / 2024, березень
Діоксид сірки: коли зазначати на маркуванні
№ 02 / 2024, лютий
Сиркові вироби: чи зазначають молоко як алерген
№ 02 / 2024, лютий
Знак швидкопсувного продукту: чи треба наносити на транспортне пакування
№ 02 / 2024, лютий
Пакування хліба: паспорт якості й необхідні дослідження
№ 01 / 2024, січень
Інцидент з невідповідним маркуванням: яких заходів вжити
№ 01 / 2024, січень
Продукти в індивідуальному пакуванні для тривожної валізи: на що звернути увагу виробникам
№ 01 / 2024, січень
Нові правила маркування тютюнових виробів: що змінилося
№ 01 / 2024, січень
Маркування скляних виробів: як правильно надати інформацію
№ 01 / 2024, січень
Пакування хлібобулочних виробів: як подовжити термін реалізації продукції
№ 11 / 2023, листопад
Пакування заморожених ягід: нормативне регулювання ЄС
№ 10 / 2023, жовтень
Носії даних і вимоги ЄС до активних та інтелектуальних матеріалів пакування
№ 10 / 2023, жовтень
Оцінювання відповідності продукції технічним регламентам з екодизайну енергоспоживчих продуктів
№ 10 / 2023, жовтень
Запитували – відповідаємо
№ 09 / 2023, вересень