Упаковка та маркування

Система виробничого маркування в закладах громадського харчування малого формату
№ 05 / 2021, травень
Законодавчі вимоги до маркування терміну придатності
№ 05 / 2021, травень
Вимоги міжнародного стандарту щодо пакувальних матеріалів, що контролюють мікробіо­логічні ризики
№ 04 / 2021, квітень
Прокоментуйте, будь ласка, як впливає на виробників харчової та нехарчової продукції проєкт закону «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Коли очікується прийняття цього документа?
№ 03 / 2021, березень
Який код згідно з ДК слід присвоїти відходу у виді блістерної упаковки з-під таблеток?
№ 03 / 2021, березень
Якщо у складі інгредієнта міститься гірчиця (ароматизатор), чи треба вказувати її як алерген у складі готового продукту?
№ 03 / 2021, березень
Чи обов’язково вказувати на маркуванні назву й адресу потужності виробника, який виготовляє продукцію (кондитерські вироби) за нашим замовленням, чи достатньо даних про замовника?
№ 01 / 2021, січень
Відкликання через невідповідне маркування: незазначений алерген
№ 01 / 2021, січень
Розробка і дизайн упаковки харчових продуктів: аналіз найпоширеніших помилок
№ 11 / 2020, листопад
Етикетики для продуктів харчування: дієві поради з розробки та цікаві факти
№ 09 / 2020, вересень
Які продукти можна маркувати словами «тільки натуральне 100%»?
№ 07 / 2018, липень
Маркування продукції непродовольчого характеру знаком відповідності
№ 06 / 2018, червень
Маркування миючих засобів: вимоги діючого законодавства
№ 04 / 2018, квітень
Маркування товарів і обладнання із вмістом озоноруйнівних речовин та фторованих парникових газів: що, де та яким чином?
№ 04 / 2019, квітень
Не вводити в оману: чи такі вже й нові вимоги до маркування харчових продуктів?
№ 10 / 2019, жовтень