26–27 березня 2024 року пройде єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс «Favorite Food & Drinks».
26–27 березня 2024 року пройде єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс «Favorite Food & Drinks».
15 квітня 2024 року – урочиста церемонія нагородження в рамках Закритої зустрічі лідерів food-ринку.
Мета заходу: виявлення високоякісних харчових продуктів за органолептичними характеристиками «сліпим» методом та надання їм доданої цінності.
Місія: полегшити байєрам вибір, кому з виробників надати перевагу та які з продуктів ввести в асортимент, або покупцям – продукти, якого виробника покласти до споживацького кошика у першу чергу.
Незалежні експерти дегустаційної комісії проводять оцінку органолептичних показників харчових продуктів у 27 номінаціях.
Склад членів професійної дегустаційної комісії сформовано з висококласних фахівців: керівників відділів якості та власного виробництва у ритейлі, ГоРеКа, галузевих асоціацій та профільних інститутів.
Номінації:
- алкоголь та алкогольні напої;
- води, напої, соки та соковмісні продукти;
- чай, кава, какао та інші гарячі напої;
- заморожені продукти, напівфабрикати, їжа готова до вживання;
- дитяче харчування;
- healthy food: дієтичні, безглютенові, безлактозні продукти;
- веганські, вегетаріанські продукти харчування і напої, що не містять продуктів тваринного походження;
- хліб та хлібобулочні вироби, макарони, крупи, каші швидкого приготування, борошно;
- органічні продукти;
- молочні, молочнокислі та молоковмісні продукти;
- масложирова продукція;
- сири, сирні продукти;
- кондитерські вироби, цукерки;
- олії, соуси, кетчупи, майонези, салатні заправки, оцти;
- інгредієнти, приправи, прянощі, сіль і їх суміші, харчові концентрати;
- снеки, сухофрукти та горіхи, сухі сніданки, чіпси, насіння;
- консервовані фрукти, овочі, гриби;
- продукти з м‘яса птиці, яйця;
- м‘ясо, м‘ясні делікатеси, ковбасні вироби;
- риба, рибні делікатеси, морепродукти, роли;
- харчування для спортсменів, beauty харчування;
- інноваційні продукти харчування;
- молюски та ракоподібні;
- міркрогрін;
- мед та продукти бджільництва;
- кошерна їжа;
- халяльна їжа.
Детальну інформацію про дегустаційний конкурс знайдете