📢 У Києві відбудеться ІV Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість»

26 вересня у Києві пройде ключова вітчизняна подія осені в царині безпечності харчових продуктів – ІV Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість».

Харчова безпечність – один з головних пріоритетів політики ЄС. Тож, зважаючи на євроінтеграційний рух нашої держави та експортоорієнтованість вітчизняних виробників, професійний журнал «Управління якістю» знову збирає майстрів своєї справи для обговорення насущних тем галузі.

Серед ключових тем до обговорення:

  • законодавчі НАССР-новації,
  • позапланові перевірки Держпродспоживслужбою у період воєнного стану,
  • розвиток експортних компетенцій українського харчового бізнесу,
  • особливості та «підводні камені» експорту до країн ЄС, Близького Сходу, США, Канади
  • FSSC 22000 v.6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами та обладнанням; утрати та відходи продуктів харчування
  • IFS Food v. 8: ключові аспекти впровадження та сертифікації за стандартом
  • запровадження культури харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS

Проте не експортом єдиним! Особливо актуальною в реаліях сьогодення є тема суперництва із закордонними виробниками на вітчизняних ринках. Тож із провідними різногалузевими експертами обговоримо можливі аспекти посилення конкурентності української продукції на внутрішньому ринку.

Серед спікерів ІV Всеукраїнського з’їзду:

  • Олександр Балдинюк, президент асоціації «Укркондпром»
  • Анна Таценко, менеджерка систем якості та харчової безпечності ПрАТ «Карлсберг Україна»
  • Анжеліка Досін, генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж
  • Світлана Фесенко, експертка з питань безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня»
  • Денис Гончар, провідний аудитор, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
  • Наталія Олексієнко, доцент ІПДО Національного університету харчових технологій
  • Світлана Берзіна, СЕО та президентка ВГО «Жива планета», голова Дорадчої групи України зі сталого розвитку
  • Андрій Гевко, партнер юрфірми «Bargen», адвокат, член Національної асоціації адвокатів України
  • Владислав Веремеєнко, голова правління ГС «Асоціація з інтеграції НАССР»

Для кого буде цікавим захід?

Для начальників виробництв, директорів з розвитку та інновацій, інженерів і менеджерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі.

Як узяти участь?

Долучитися до фахового кола можна попередньо забронювавши місце-квиток на подію

Не маєте змоги приїхати до Києва, однак бажаєте бути в курсі трендів і новацій? Узяти участь у події можна також онлайн.

Хочете презентувати вашу продукцію або профільні послуги серед широкого кола фахівців з різних куточків України?

Харчовий бізнес – 2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду!

Організатор заходу: цифрове спеціалізоване видавництво «Тех Медіа Груп»

Головний медіа-партнер: професійний журнал «Управління якістю»

Генеральний партнер: ТОВ «УКРАГРОХІМТРЕЙД»

Місце проведення: IQ Business Center, Київ

Маєте запитання?

Звертайтеся:

0 800 215 522, sale@techmedia.com.ua (відділ продажу квитків)

+ 38 097 776 00 85, editor-in-chief@techmedia.com.ua (event-офіс з питань партнерства)