Запрошуємо до участі у конференції від НУХТ «Якість і безпека харчових продуктів»
Шановне професійне товариство!
Запрошуємо взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», що відбудеться 9-10 листопада 2023 р. у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.
Тематичні питання конференції
- Управління якістю та безпечністю харчових продуктів у контексті вимог харчового законодавства
- Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів
- Новітні методи контролю якості, ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів
- Сучасний стан системи технічного регулювання України
- Lean-виробництво харчової продукції
- Актуальні питання у сфері торгівлі та підприємництва
Детальну інформацію про тематичні напрямки конференції та умови участі читайте на сайті заходу.
Остаточну тематику доповідей та програму конференції буде сформовано до 31 жовтня.
Анонси тем висвітлюватимуться протягом жовтня на сайті конференції та у соціальних мережах.
Проведення конференції планується у змішаному форматі – offline та online (на платформі Zoom).
Участь у заході можлива за умови попередньої реєстрації.
Представники компаній-виробників сплачують організаційний внесок у розмірі 250 грн/особа.
Реквізити для оплати: TOB «Національний центр сталого розвитку»
Код за ЄДРПОУ 43690470
Банківські реквізити: Банк АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
п/р UA 783052990000026007036200223,
МФО 305299
Призначення платежу: За участь у конференції
Залишились запитання? Зв’яжіться із оргкомітетом: +38 050 907 77 30 та expertiza_hp@ukr.net
Професійний журнал «Управління якістю» та Національний університет харчових технологій підписали Меморандум про співпрацю. Цей документ має на меті об’єднання зусиль у сприянні підвищенню кваліфікації профільних спеціалістів, а відтак – зростанню якості роботи на ниві безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.
«Це важлива подія, яка відкриває нові горизонти. Розвиток спільних спецпрограм, навчальних тренінгів, професійних заходів з Національним університетом харчових технологій перш за все спрямований на розширення інформаційного обміну, презентацію свіжих ідей та поглядів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців і стати предметом дискусії, а також вплинути на підготовку майбутніх спеціалістів харчової сфери», – прокоментувала шеф-редакторка журналу Марина Бурдейна.