Ритейл
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Алкоголь, тютюн, біоетанол: держава наводить лад – Закон № 3817-IX
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
Private Label: контроль якості товарів власної торгової марки
№ 06 / 2021, червень