Твій живий журнал
Управління якістю

Особливості функціонування лабораторій

«Без додавання цукру»: міфи та реальність для виробників харчових продуктів
№ 04 / 2025, квітень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Яка процедура і періодичність здавання зразків продукції у лабораторію у воєнний час?
№ 05 / 2022, травень
Чи можна провести акредитацію випробувальної лабораторії за вимогами ISO/ЄС 17025:2017 у закордонному органі з акредитації?
№ 08 / 2021, серпень
Де зробити дослідження якості питної водопровідної води?
№ 07 / 2021, липень
Яке визначення терміна і розшифровка поняття “лабораторія”
№ 06 / 2018, червень
  • Галузеві особливості роботи
  • Державний контроль і нагляд
  • Дискусія
  • Екологічна, органічна та натуральна продукція
  • Експорт
  • Зберігання і транспортування
  • Концепції харчової безпечності
  • Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
  • Метрологія
  • Охорона праці
  • Ощадливе виробництво
  • Технічне регулювання
  • Упаковка та маркування
  • Управління відходами
Центр підтримки

Якщо у вас виникли труднощі при роботі з електронними виданнями, будь ласка, заповніть всі поля форми та опишіть ситуацію в полі «Коментарі». Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати необхідні вказівки й допомогу.

  • Свіжий номер
  • Архів журналу
  • Теми
  • Новини
  • Нормативна база
  • Пошук
  • Інші проекти
  • Центр підтримки
0 800 215 522
sale@techmedia.com.ua
Придбати Демо-доступ Увійти
«Журнал головного інженера»
«Журнал головного енергетика»
Журнал «Метрологія для підприємства»