Твій живий журнал
Управління якістю

Медичні огляди

Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Оновлені вимоги до профілактичних медоглядів для працівників харчової галузі: деталі
№ 11 / 2024, листопад
Запитували – відповідаємо
№ 11 / 2023, листопад
Карантинні заходи у ресторанах: спалах гепатиту A
№ 11 / 2021, листопад
Чи потрібно витребовувати у водіїв/експедиторів санітарну книжку під час доставляння товарів у магазин?
№ 05 / 2021, травень
Який нормативний документ визначає обов’язковість проведення термометрії працівникам?
№ 11 / 2020, листопад
Медичний огляд працівників харчової промисловості: хто, коли, скільки?
№ 11 / 2019, листопад
Фіксуємо результати моніторингу стану здоров’я працівників
№ 03 / 2020, березень
  • Галузеві особливості роботи
  • Державний контроль і нагляд
  • Дискусія
  • Екологічна, органічна та натуральна продукція
  • Експорт
  • Зберігання і транспортування
  • Концепції харчової безпечності
  • Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
  • Метрологія
  • Охорона праці
  • Ощадливе виробництво
  • Технічне регулювання
  • Упаковка та маркування
  • Управління відходами
Центр підтримки

Якщо у вас виникли труднощі при роботі з електронними виданнями, будь ласка, заповніть всі поля форми та опишіть ситуацію в полі «Коментарі». Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати необхідні вказівки й допомогу.

  • Свіжий номер
  • Архів журналу
  • Теми
  • Новини
  • Нормативна база
  • Пошук
  • Інші проекти
  • Центр підтримки
0 800 215 522
sale@techmedia.com.ua
Придбати Демо-доступ Увійти
«Журнал головного інженера»
«Журнал головного енергетика»
Журнал «Метрологія для підприємства»