Медичні огляди
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Оновлені вимоги до профілактичних медоглядів для працівників харчової галузі: деталі
№ 11 / 2024, листопад
Запитували – відповідаємо
№ 11 / 2023, листопад
Карантинні заходи у ресторанах: спалах гепатиту A
№ 11 / 2021, листопад
Чи потрібно витребовувати у водіїв/експедиторів санітарну книжку під час доставляння товарів у магазин?
№ 05 / 2021, травень
Який нормативний документ визначає обов’язковість проведення термометрії працівникам?
№ 11 / 2020, листопад
Медичний огляд працівників харчової промисловості: хто, коли, скільки?
№ 11 / 2019, листопад
Фіксуємо результати моніторингу стану здоров’я працівників
№ 03 / 2020, березень