Технічне регулювання
Правила приймання їжі працівниками підприємств: шпаргалка
№ 03 / 2025, березень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Регламенти ЄС 2021/382 і ЄС № 852/2004: у фокусі алергени та культура харчової безпечності
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Програми-передумови за ДСТУ EN ISO 22000: стандарт підприємства чи операційні процедури
№ 01 / 2025, січень
Стандарти Кодексу Аліментаріус у разі відсутності стандартів на харчову продукцію: чи можна брати за основу
№ 12 / 2024, грудень
Технічні умови на виробництво продукції: нюанси внесення змін
№ 10 / 2024, жовтень
Моніторинг законодавства: зміни, упроваджені в серпні
№ 09 / 2024, вересень
Небезпечний чинник/фактор, зміни в ДСанПіН, перегляд чи актуалізація документації: топ-6 питань місяця
№ 08 / 2024, серпень
Моніторинг законодавства: враховуймо липневі зміни
№ 08 / 2024, серпень
Нехарчові алергени: де взяти інформацію
№ 08 / 2024, серпень