Технічне регулювання
Моніторинг законодавства: зміни, впроваджені у квітні
№ 05 / 2025, травень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів: цілі, поради, приклади
№ 05 / 2025, травень
Результати внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 1
№ 05 / 2025, травень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
Робоче екіпірування у хатній пралці: можна чи заборонено?
№ 05 / 2025, травень
Оновлений перелік товарів, які не підлягають обміну: головні зміни, роз’яснення та терміни набрання чинності
№ 05 / 2025, травень
Композитні матеріали в упаковці: як маркувати харчове пакування
№ 05 / 2025, травень
Курс на декарбонізацію за ISO 14067: сертифікація, переваги, ціна питання
№ 05 / 2025, травень
7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
Моніторинг законодавства: зміни, впроваджені у березні
№ 04 / 2025, квітень