Технічне регулювання

Шпаргалка: Аналіз потреб і очікувань зацікавлених сторін на вимогу ДСТУ ISO 9001 (п. 4.2)
№ 06 / 2025, червень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Запитували – відповідаємо: перегляд контексту та ризиків організації
№ 06 / 2025, червень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 1
№ 06 / 2025, червень
Сировина як основа стабільності: алгоритм від закупівлі до претензійної роботи
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень
Складаємо звіт за результатами внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 2
№ 06 / 2025, червень
Моніторинг законодавства: зміни, впроваджені у квітні
№ 05 / 2025, травень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів: цілі, поради, приклади
№ 05 / 2025, травень
Результати внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 1
№ 05 / 2025, травень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень