Технічне регулювання

Шпаргалка: Коригування ≠ Коригувальна дія
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
№ 07 / 2025, липень
Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
№ 07 / 2025, липень
Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
№ 07 / 2025, липень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
🎦 Акценти харчового законодавства: реєстрація потужності, ТУ, меламін, рівні вітамінів і мінеральних речовин та Кодекс Аліментаріус
№ 07 / 2025, липень
Шпаргалка: Аналіз потреб і очікувань зацікавлених сторін на вимогу ДСТУ ISO 9001 (п. 4.2)
№ 06 / 2025, червень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень