Технічне регулювання
7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
Моніторинг законодавства: зміни, впроваджені у березні
№ 04 / 2025, квітень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
Документи для безпечного використання матеріалів у харчовій промисловості: що вимагати від постачальників
№ 04 / 2025, квітень
«Без додавання цукру»: міфи та реальність для виробників харчових продуктів
№ 04 / 2025, квітень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Правила приймання їжі працівниками підприємств: шпаргалка
№ 03 / 2025, березень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Регламенти ЄС 2021/382 і ЄС № 852/2004: у фокусі алергени та культура харчової безпечності
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень