Технічне регулювання
Шпаргалка: Як протистояти необґрунтованим вимогам аудитора
    № 09 / 2025, вересень
Актуалізація документованої інформації: необхідна періодичність за ДСТУ ISO 9001
    № 09 / 2025, вересень
Шпаргалка: Коригування ≠ Коригувальна дія
    № 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
    № 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
    № 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
    № 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
    № 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
    № 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
    № 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
    № 07 / 2025, липень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
    № 07 / 2025, липень
Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
    № 07 / 2025, липень
Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
    № 07 / 2025, липень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
    
    
  
  
  
  
  
№ 07 / 2025, липень


