Зміст номера
№ 05 / 2021, травень
У нормативно-правовому полі
Катерина Мудровська
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
Система менеджменту якості
Любов Червінська
Стандарт SA 8000: професійна адаптація персоналу
Безпечність харчових продуктів та кормів
Світлана Березова
Контроль за небезпечними чинниками: зразки документування процесів
У нормативно-правовому полі
Наталія Пухальська
Законодавчі вимоги до маркування терміну придатності
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Сьогодення диктує щоразу жорсткіші правила виживання на ринку товарів і послуг, а споживач дедалі прискіпливіше обирає, кому віддати свою фінансову перевагу. Тож у цьому номері продовжуємо вести мову про інструменти підвищення конкурентоздатності. Одним із таких сміливо можна вважати систему корпоративної соціальної відповідальності, у розробленні й впровадженні якої допоможе SA 8000. Застосування цього міжнародного стандарту, з-поміж іншого, сприятиме формуванню позитивного іміджу компанії для суспільства та споживачів і дасть змогу скоротити плинність професійних кадрів.

Читати повністю