Зміст номера
№ 03 / 2022, березень
Професійна безпека та здоров’я
Євгенія Марчишина
Набір засобів домедичної допомоги для підприємств
Якість та безпечність
Світлана Березова
Визначення вразливих груп споживачів харчових продуктів
У нормативно-правовому полі
Катерина Мудровська
Нормування праці на підприємствах харчової промисловості
У нормативно-правовому полі
Наталія Пухальська
Вимоги до безпечності овочів та зелені
Галузева стандартизація
Світлана Зенкіна
Маркування медичних виробів для демонстрації на виставках
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Наразі наш український народ переживає окупаційне загарбання. В умовах воєнного стану сили й розум українців спрямовані на протистояння і героїчне визволення, а мужність наших воїнів вселяє оптимізм і віру в мирне майбутнє.

Усі сили мобілізовано на боротьбу, в тому числі інформаційну. А якщо розглядати війну крізь призму політики, то інформація в цій ситуації відіграє дуже важливу роль. Але перемога буде за нами, бо ми свідомі й рішучі!

Читати повністю