Аудити, ISO 19011, ISO 17021
Зразки-свідки нехарчової продукції: правила зберігання та документальне оформлення
№ 08 / 2025, серпень
Шпаргалка: Внутрішній аудитор і конфлікт інтересів – зберігаємо неупередженість
№ 07 / 2025, липень
Складаємо звіт за результатами внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 2
№ 06 / 2025, червень
Результати внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 1
№ 05 / 2025, травень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: інструмент оцінки безпеки складних систем від ініціювальних подій до кількісних оцінок
№ 05 / 2025, травень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Неоголошені зовнішні аудити: що нового за v. 8 IFS Food
№ 02 / 2025, лютий
Шпаргалка: ризик-орієнтований підхід до аудитів систем менеджменту
№ 11 / 2024, листопад
Програма аудиту системи менеджменту: алгоритм проведення і формування звіту
№ 12 / 2023, грудень
Внутрішній аудит: хто може проводити перевірки
№ 04 / 2023, квітень
Внутрішній аудит систем менеджменту: ефективність за ISO 19011. Частина 2
№ 12 / 2020, грудень
Внутрішній аудит систем менеджменту: ефективність за ISO 19011. Частина 1
№ 11 / 2020, листопад