Транспортування
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Скасування воєнних спрощень: зміни у контролі харчових вантажів із 2 червня
№ 06 / 2025, червень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
ISCC EU та ISCC PLUS: система контролю сталості та простежуваності сучасного виробництва
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Чи потрібний санітарний паспорт на транспорт для перевезення харчових продуктів?
№ 10 / 2024, жовтень
Реєстрація потужності транспортного засобу: коли потрібно
№ 08 / 2024, серпень
Рекомендації щодо застосування дезінфекційних розчинів для транспортних засобів
№ 06 / 2021, червень