Зміст номера
№ 07 / 2018, липень
У нормативно-правовому полі
Марина Бурдейна
Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації
Розширення географії дистрибуції
Лариса Поліщук
Сертифікація «Халяль» в Україні. Практичні поради вітчизняному виробнику
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тетяна Литвиненко
Тарний і безтарний способи зберігання борошна: вітчизняна практика, недоліки та переваги
Експертний коментар
Віталій Бєлоусов
Впровадження ISO 9001: затрати часу і фінансів
Слово редактора
головний редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Якість — колективна відповідальність.

Саме про організацію такої дієвої колективної відповідальності на підприємстві — системи менеджменту якості — наш нинішній випуск.

Для новачків цієї справи — аналіз проблем та основні етапи створення.

Для тих, у кого система вже функціонує — аналіз та роз’яснення новацій в останній редакції стандарту ISO 9001:2015, а саме: яка документована інформація тепер не є обов’язковою.

Читати повністю