Використаня операторами ринку незареєстрованих харчових добавок/ароматизаторів

За Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» ароматизатори – продукти, за винятком тих, що мають виключно солодкий, кислий чи солоний смаки, які не вживаються окремо та  додаються до  харчових продуктів з метою надання їм аромату та/або смаку, або модифікації аромату та/або смаку і можуть містити харчові продукти та/або ароматизатори, та/або харчові добавки. До ароматизаторів належать ароматичні речовини, ароматичні препарати, термічно оброблені ароматизатори, ароматизатори коптильні, попередники аромату, а також інші ароматизатори та їхні суміші, на які не поширюються зазначені категорії.

Стаття відкрита для передплатників