Зміст номера
№ 02 / 2019, лютий
У нормативно-правовому полі
Інна Одинець
Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тетяна Литвиненко
Внутрішній аудит системи НАССР — відображення реального стану справ підприємства
Експертний коментар
Тетяна Литвиненко
Bиробництво сухих харчових концентратів
Слово редактора
Iеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі

Цьогоріч завершується перехідний період упровадження системи НАССР українськими виробниками. А це означає, що до 20 вересня 2019 року всі оператори ринку, які працюють у сфері виробництва й обігу харчових продуктів, мають впровадити систему аналізу критичних та потенційно небезпечних точок виробництва. Тож цій актуальній темі у поточному випуску ми приділили неабияку увагу.

Ексклюзивно з перших вуст про полемічні питання у процесі здійснення державного нагляду, відеофіксацію перевірок, терміни виконання приписів, роль сертифікатів на системи менеджменту безпечності харчових продуктів за міжнародними стандартами, зміни у сфері контролю через новий Закон про маркування харчових продуктів та багато іншого – в інтерв’ю з головою Держпродспоживслужби Володимиром Лапою.

Читати повністю