Зміст номера
№ 10 / 2020, жовтень
Актуально
Інформацію надано за матеріалами Мінекономрозвитку
Інформування про поживну цінність харчових продуктів
Система менеджменту якості
Галина Роголь
Сталий успіх компанії: методи досягнення за ISO 9004
Підвищення конкурентоспроможності
Марина Кірносова
Маркування хлібобулочних виробів: як не зазнати штрафних санкцій
Слово редактора
шеф редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Чому система менеджменту не працює або ж не виправдовує очікувань та затрат на неї? Пропонуємо до вашої уваги аналіз п’яти ключових, на нашу думку, проблем. Якщо ви, читаючи його, впізнаєте ситуацію, і вже втомилися втрачати ресурси, клієнтів, співробітників і час, то слід діяти ефективно, беручи до уваги рішення, запропоновані експертом.

Читати повністю