Зміст номера
№ 07 / 2020, липень
Експертний коментар
Наталія Пухальська
Маркування харчових продуктів
Експертний коментар
Тетяна Литвиненко
Норми для забезпечення ЗІЗ працівника
Слово редактора
Шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі

Усі події, що трапляються з нами, або призводять до успіху, або ж стають нашим досвідом

Безумовно пандемія – важливий досвід, тому разом з кращим експертом пропонуємо розглянути її як новий фактор для аналізу роботи компанії в межах контексту ISO 9001:2015.

Навчання персоналу – запорука успішності функціонування системи менеджменту. Зважаючи на реалії сьогодення, організувати навчання за межами підприємства може виявитися тимчасово неможливим, тому надаємо слушні поради для тих, хто планує провести тренінги для працівників силами підприємства.

Читати повністю