Зміст номера
№ 05 / 2023, травень
У нормативно-правовому полі
Наталія Самойленко
Перевірки Держпродспоживслужбою: що дозволено станом на травень 2023 року
У нормативно-правовому полі
Наталія Букалова
Нові вимоги до курячих яєць: до чого готуватись оператору ринку
Міжнародна стандартизація
Світлана Фесенко
BRC Food, версія 9: новації та доповнення до відомого стандарту
Експертний коментар
Світлана Фесенко
Дієтичні добавки: що обов’язково зазначати на маркуванні
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Єдиний шлях, що веде до знань, – це діяльність.

Загальновідомо, що набуті знання ще не гарантують того, що ви будете рости й розвиватися, головне – вміти їх застосувати на практиці.

У тяжких умовах сьогодення дуже важливо, попри всі труднощі, продовжувати працювати, поглиблюючи знання, удосконалюючи майстерність, здобуваючи неоціненний досвід в межах своєї професії та розширюючи горизонти в інших сферах діяльності.

Читати повністю