НАССР-шпаргалка: зовнішній вигляд працівника харчового підприємства на робочому місці
Згідно з вимогами НАССР, законодавства України та низки міжнародних харчових стандартів працівницям і працівникам харчової промисловості слід дотримуватися певних гігієнічних заборон.
Обмеження зумовлені необхідністю запобігання забрудненню харчових продуктів небезпечними речовинами.
Гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовою продукцією визначені у:
- Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- Наказі Міністерства аграрної політики та продовольства України «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.
Отже, до вашої уваги шпаргалка на тему гігієни персоналу на харчових підприємствах.