Особливості експорту конкретних товарних категорій

Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Від борошна до суміші: чи на часі вітчизняним пекарням змінювати технології
№ 08 / 2025, серпень
Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень
Розширена відповідальність виробника: вимоги до упаковки харчових продуктів, орієнтованих на експорт до ЄС
№ 07 / 2025, липень
Держреєстр харчових добавок, ароматизаторів, ензимів та їхня реєстрація – що варто знати операторам ринку
№ 07 / 2025, липень
Скасування воєнних спрощень: зміни у контролі харчових вантажів із 2 червня
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
Ввезення харчових продуктів до Польщі: лабораторні дослідження, сертифікація та інші вимоги ЄС
№ 04 / 2025, квітень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Особливості сертифікації та Halal-вимоги до виробництва яєчної продукції
№ 07 / 2024, липень
Експорт хлібобулочних виробів до ЄС: нюанси щодо не композитних продуктів
№ 04 / 2024, квітень
Зміна рецептурного складу кексів: вплив антиоксидантів для можливості експорту продукції
№ 06 / 2023, червень