Дайджест міжнародних стандартів

Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
№ 07 / 2025, липень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 2
№ 07 / 2025, липень
«Кaйдзен»-терапія енерговитрат: малі кроки до великої економії
№ 06 / 2025, червень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 1
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень
Курс на декарбонізацію за ISO 14067: сертифікація, переваги, ціна питання
№ 05 / 2025, травень
🎦 FSSC v. 6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами, обладнанням + вимоги до комунікацій
№ 04 / 2025, квітень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
ISCC EU та ISCC PLUS: система контролю сталості та простежуваності сучасного виробництва
№ 04 / 2025, квітень
Стрічка Мебіуса: з’ясовуємо, що для чого
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Виробникам поліуретанових підлогових покриттів та кахлів: актуальні новації у міжнародних стандартах
№ 05 / 2022, травень
Очищення води, поліпропіленові та бетонні трубопроводи: новації у міжнародних стандартах
№ 05 / 2022, травень
Ризик-менеджмент у правовій сфері: застосовуємо ISO/DIS 31022:2020
№ 07 / 2021, липень
Міжнародні стандарти: огляд актуальних новацій
№ 12 / 2020, грудень