Інструменти та методи
Кайдзен як інструмент енергооптимізації: практичний кейс газової компанії
№ 11 / 2025, листопад
Інструменти ощадливого виробництва: візуалізація даних, безперервне вдосконалення та захист від помилок
№ 10 / 2025, жовтень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 4
№ 09 / 2025, вересень
Інструменти ощадливого виробництва: оптимізація виробничих і логістичних процесів та робочого простору
№ 09 / 2025, вересень
Шпаргалка: Внутрішній аудитор і конфлікт інтересів – зберігаємо неупередженість
№ 07 / 2025, липень
Звідки беруться цілі й вимоги в українському менеджменті
№ 07 / 2025, липень
«Кaйдзен»-терапія енерговитрат: малі кроки до великої економії
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень


