Інструменти та методи

Шпаргалка: Внутрішній аудитор і конфлікт інтересів – зберігаємо неупередженість
№ 07 / 2025, липень
Звідки беруться цілі й вимоги в українському менеджменті
№ 07 / 2025, липень
«Кaйдзен»-терапія енерговитрат: малі кроки до великої економії
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Зниження фінансових ризиків і покращення обіговості товарів: досвід аптечної мережі
№ 02 / 2025, лютий
Карта потоку створення цінностей: формуємо на прикладі оптимізації виробництва газованих напоїв
№ 06 / 2024, червень
Ощадливе виробництво в IT-компанії: рекомендації щодо вдосконалення розробки програмного забезпечення
№ 03 / 2024, березень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 5
№ 06 / 2021, червень
Система мотивації у відділі технічного контролю: кейс із застосування КРІ
№ 01 / 2021, січень