Поводження з відходами

Управління медичними відходами на харчовому підприємстві
№ 04 / 2024, квітень
Запитували – відповідаємо
№ 02 / 2024, лютий
Утилізація невідповідної харчової продукції: чи можна скласти акт у довільній формі
№ 05 / 2023, травень
Закон України «Про управління відходами»: що очікувати?
№ 09 / 2022, вересень
Утилізація харчових відходів: переваги різних методів
№ 07 / 2022, липень
Обрізки поролону: чи можна реалізовувати як вторинну сировину
№ 07 / 2022, липень
Правила поводження з відходами виробництва на підприємствах, де впроваджено НАССР
№ 06 / 2022, червень
Утилізація харчових відходів: аналіз методів і переваги застосування
№ 03 / 2022, березень
Державний контроль: чи коректна вимога аудитора?
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Транспортування харчових відходів, що утворюються в закладах охорони здоров’я
№ 11 / 2021, листопад
Реалізація простроченої продукції: перероблення чи утилізація
№ 07 / 2021, липень
Ліквідація лужних розчинів: шляхи вирішення проблеми
№ 04 / 2021, квітень
Чи дозволено утилізацію відходів ІІІ категорії?
№ 04 / 2021, квітень
Чи вважаються відходами пожнивні рештки, які утворюються після збирання врожаю сільськогосподарської продукції?
№ 03 / 2021, березень
Які є шляхи подальшого використання паперового пилу пресованого як чистого, так і з домішками клеїв полімерних, казеїнових, поліестерних та паперового скопу?
№ 03 / 2021, березень