Зміст номера
№ 05 / 2019, травень
У нормативно-правовому полі
Інна Одинець
Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тетяна Литвиненко
Фасована питна вода: вимоги до складу, зберігання та маркування
Безпечність харчових продуктів та кормів
Валентина Остапенко
Вода питна: вітчизняне й міжнародне регулювання якості та безпечності
Експертний коментар
Наталія Пухальська
Запитуєте – відповідаємо
Експертний коментар
Тимур Душко
Запитуєте — відповідаємо
Експертний коментар
Євгенія Литвинова
Запитуєте — відповідаємо
Експертний коментар
Анна Андрущак
Запитуєте — відповідаємо
Слово редактора
Шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Якістю можна і потрібно керувати!

Стандарт ISO 9001:2015 — найменший підручник з менеджменту, але найоб’ємніший за змістом. У ньому визначено вимоги до системи менеджменту, але підходи до їх виконання можуть різнитися. Як симфонію успіху не перетворити на макулатурну систему заради сертифіката (до речі, у самому стандарті про сертифікацію ні слова!) та під яким кутом поглянути на вже запроваджену систему менеджменту якості — фахові поради для тих, чиє мислення виходить за рамки запропонованого.

Читати повністю