Зміст номера
№ 10 / 2023, жовтень
Міжнародна стандартизація
Людмила Аксьонова
Система КПЕ: приклад розрахунку та поради з упровадження
Технічне регулювання
Світлана Фесенко
Акриламід у харчових продуктах: вимоги ЄС та методи контролю
Галузеві особливості роботи
Алла Корнєєва
Електроінструмент: оцінювання відповідності та маркування
Експертний коментар
Світлана Березова
Баланс маси: чим керуватися під час визначення
Галузеві особливості роботи
Наталія Букалова
Бджільництво: алгоритм дій у разі отруєння бджіл пестицидами
Експертний коментар
Євгенія Литвинова
Пакування заморожених ягід: нормативне регулювання ЄС
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Ми стільки матимемо, скільки знаємо, бо знання – це сила
Френсіс Бекон

Основними принципами розвитку сучасного суспільства є потреба в оновлених системах та перехід від традиційних методів управління до високоефективних організацій.

Постійне поліпшення – прагнення удосконалювати усі чинники, що впливають на результативність, наразі стало елементом політики компаній і поширюється на продукцію, процеси, системи менеджменту та бізнес загалом.

Система оцінювання на основі ключових показників ефективності – один із дієвих інструментів для постійного вдосконалення, що відповідає принципам ефективного управління згідно з положеннями стандартів ISO серії 9000. Тож пропонуємо ознайомитись з новими можливостями у сфері управління й проаналізувати, як уникнути типових помилок під час розроблення і впровадження КПЕ за стандартами ISO серії 22400.

Читати повністю