Зміст номера
№ 02 / 2023, лютий
Екологічний менеджмент
Світлана Берзіна
Зелений маркетинг: як не ввести в оману споживача
Система менеджменту якості
Технологія експертного оцінювання ризику
Якість та безпечність
Христина Ковальчук
Вплив пакування на якість борошняних кондитерських виробів
Безпечність харчових продуктів та кормів
Наталія Пухальська
Якість і безпечність риби та рибних продуктів: актуальні вимоги та законодавчі перспективи
Галузеві особливості роботи
Наталія Чернова
Безпечність технологічної води: методи видалення бору і берилію
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Щиро ваша – Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Якість ніколи не виникає випадково: вона завжди є результатом ясного наміру, щирого зусилля, розумного керівництва, кваліфікованого виконання і досягається мудрим вибором із багатьох альтернатив

Читати повністю