Зміст номера
№ 10 / 2024, жовтень
Технології управління
Людмила Аксьонова
Задокументована інформація: що вимагає ДСТУ ISO 9001:2015
Технології управління
Тетяна Лісніченко
Елементи системи управління ризиками та їхнє задокументування
Галузеві особливості роботи
Дар’я Спіріна
Як «солодким» виробникам зацікавити споживача сьогодні?
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Щиро ваша – Марина Бурдейна
Дорогі майстри своєї справи!

Запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості 21–25 жовтня на тижневий онлайн-курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018». Після його завершення ви отримаєте підтвердний документ – Державне свідоцтво про підвищення кваліфікації Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.

Читати повністю