Зміст номера
№ 11 / 2024, листопад
Якість та безпечність
Надія Миценко
Аналіз продукції щодо вмісту мінеральних олій MOSH/MOAH
Технології менеджменту
Ольга Букрєєва
Поліпшення системи менеджменту інформаційної безпеки
Міжнародна стандартизація
Любов Червінська
Інтегровані системи менеджменту: суть, переваги, рекомендації PAS 99
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»  
Щиро ваша – Марина Бурдейна
Шановні читачі, майстри своєї справи, професіонали!

Вже неодноразово представниками Держпродспоживслужби під час професійний подій було анонсовано зміни до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» у зв’язку з оновленням вимог у новій версії Codex Alimentarius. Однією з прогнозованих змін очікується запровадження культури харчової безпечності.

Читати повністю