Зміст номера
№ 03 / 2025, березень
Якість та безпечність
Світлана Березова
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
Упаковка та маркування
Марина Рибченко
Стрічка Мебіуса: з’ясовуємо, що для чого
Розширення географії дистрибуції
Вікторія Кійко
CBD-продукти – новий сегмент в асортименті харчових продуктів
У нормативно-правовому полі
Марина Рибченко
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
У нормативно-правовому полі
Аліна Ткаченко
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
Експертний коментар
Марина Рибченко
Нюанси лабораторних досліджень
Слово редактора
шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю»
Щиро ваша – Марина Бурдейна
Шановні читачі!

З настанням весни та поновленням енергії зичимо вам удачі в усіх починаннях і нагадуємо про важливість постійного вдосконалення у сфері управління якістю. Як завжди, ми прагнемо забезпечити вас найактуальнішими та найкориснішими матеріалами, тож березневий випуск має стати у пригоді! Та якщо якоїcь інформації таки забракло – напишіть нам на yakist@techmedia.com.ua, і читайте потрібну тему вже у найближчих випусках.

Читати повністю