Експорт до різних країн
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Від борошна до суміші: чи на часі вітчизняним пекарням змінювати технології
№ 08 / 2025, серпень
Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень
Розширена відповідальність виробника: вимоги до упаковки харчових продуктів, орієнтованих на експорт до ЄС
№ 07 / 2025, липень
Держреєстр харчових добавок, ароматизаторів, ензимів та їхня реєстрація – що варто знати операторам ринку
№ 07 / 2025, липень
Скасування воєнних спрощень: зміни у контролі харчових вантажів із 2 червня
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Ввезення харчових продуктів до Польщі: лабораторні дослідження, сертифікація та інші вимоги ЄС
№ 04 / 2025, квітень
🎦 США, Канада, Близький Схід: які українські продукти потенційно цікаві для далеких експортних ринків
№ 03 / 2025, березень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень