Галузеві особливості роботи
Запитували – відповідаємо: критичні контрольні точки та відходи
№ 10 / 2024, жовтень
Елементи системи управління ризиками та їхнє задокументування
№ 10 / 2024, жовтень
Як «солодким» виробникам зацікавити споживача сьогодні?
№ 10 / 2024, жовтень
Експорт кондитерських виробів до ЄС: нюанси експорту композитних продуктів
№ 09 / 2024, вересень
🎦 Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції
№ 09 / 2024, вересень
Гігієнічні вимоги замість ветеринарно-санітарних правил: до чого готуватись ринкам?
№ 09 / 2024, вересень
🎦 Досвід використання Lean на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення
№ 09 / 2024, вересень
Реєстрація потужності для гуртової торгівлі: враховуємо новий порядок
№ 09 / 2024, вересень
Термін придатності хлібобулочних виробів: як не втратити якість під час зберігання
№ 08 / 2024, серпень
Гігієнічні вимоги до потужностей бджільництва: новації наказу № 1968
№ 07 / 2024, липень
Виробництво меду: реєстрація потужності чи отримання експлуатаційного дозволу
№ 07 / 2024, липень
Ремісничий харчовий продукт: що це та з чим його їдять
№ 06 / 2024, червень
Упровадження нових вимог до фруктових соків: вивчаємо Наказ № 1450
№ 05 / 2024, травень
Безалкогольні напої: тренди й перспективи для українських виробників
№ 01 / 2024, січень
«Молочний модуль»: контролюємо безпечність молока
№ 11 / 2023, листопад