Галузеві особливості роботи

Cистема НАССР у крупоцеху: з чого почати
№ 10 / 2021, жовтень
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів
№ 10 / 2021, жовтень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 10 / 2021, жовтень
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 1
№ 09 / 2021, вересень
Відкликання з реалізації жувальних цукерок: наявність небезпечного барвника
№ 09 / 2021, вересень
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni
№ 08 / 2021, серпень
Які встановлено норми до трансжирів?
№ 07 / 2021, липень
Відкликання з реалізації рибних консервів: підозра щодо наявності ботулотоксину
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно на рибних консервах вказувати вагу риби у готовому виді?
№ 06 / 2021, червень
Дієтичні добавки: особливості легалізації й реалізації на території України
№ 06 / 2021, червень
Private Label: контроль якості товарів власної торгової марки
№ 06 / 2021, червень
Відкликання з реалізації карамельних пудингів: невідповідне пакування
№ 06 / 2021, червень
Відкликання з реалізації партії йогуртів: наявність сторонніх включень у продукті
№ 05 / 2021, травень
Які супровідні документи потрібні на сировину для виробництва кондитерських виробів?
№ 04 / 2021, квітень
Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій
№ 04 / 2021, квітень