Галузеві особливості роботи

Вимоги до безпечності овочів та зелені
№ 03 / 2022, березень
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Методи підготовки води для виробництва напоїв і фасованих вод
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Безпечність рибної продукції: виявляємо й аналізуємо небезпеки
№ 12 / 2021, грудень
Підготовка води для виробництва харчової продукції. Частина 1
№ 11 / 2021, листопад
Санітарно-гігієнічне оцінювання яєць та яєчних продуктів
№ 11 / 2021, листопад
Cистема НАССР у крупоцеху: з чого почати
№ 10 / 2021, жовтень
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів
№ 10 / 2021, жовтень
Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі
№ 10 / 2021, жовтень
Машинобудування: обрання абразивних технологій. Частина 1
№ 09 / 2021, вересень
Відкликання з реалізації жувальних цукерок: наявність небезпечного барвника
№ 09 / 2021, вересень
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni
№ 08 / 2021, серпень
Які встановлено норми до трансжирів?
№ 07 / 2021, липень
Відкликання з реалізації рибних консервів: підозра щодо наявності ботулотоксину
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно на рибних консервах вказувати вагу риби у готовому виді?
№ 06 / 2021, червень