Галузеві особливості роботи

Організація проведення атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах харчової промисловості
№ 08 / 2025, серпень
Вода природна мінеральна: аналіз Постанови КМУ № 542 від 09.05.2025
№ 08 / 2025, серпень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Від борошна до суміші: чи на часі вітчизняним пекарням змінювати технології
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Алкоголь, тютюн, біоетанол: держава наводить лад – Закон № 3817-IX
№ 06 / 2025, червень
Сировина як основа стабільності: алгоритм від закупівлі до претензійної роботи
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
Складаємо звіт за результатами внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 2
№ 06 / 2025, червень
Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Курс на декарбонізацію за ISO 14067: сертифікація, переваги, ціна питання
№ 05 / 2025, травень