Галузеві особливості роботи
Досвід експорту часто формує нові тренди і для внутрішнього ринку
№ 09 / 2025, вересень
Енергетичні напої в Україні: склад, вплив і законодавче регулювання
№ 09 / 2025, вересень
Вітчизняний ритейл vs виробники: правове підґрунтя конфлікту та перспективи порозуміння
№ 09 / 2025, вересень
Спалювання відходів елеваторів у сушарках: чотири необхідні умови
№ 09 / 2025, вересень
Організація проведення атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах харчової промисловості
№ 08 / 2025, серпень
Вода природна мінеральна: аналіз Постанови КМУ № 542 від 09.05.2025
№ 08 / 2025, серпень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Від борошна до суміші: чи на часі вітчизняним пекарням змінювати технології
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Алкоголь, тютюн, біоетанол: держава наводить лад – Закон № 3817-IX
№ 06 / 2025, червень
Сировина як основа стабільності: алгоритм від закупівлі до претензійної роботи
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень