Галузеві особливості роботи
Документи для безпечного використання матеріалів у харчовій промисловості: що вимагати від постачальників
№ 04 / 2025, квітень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
CBD-продукти – новий сегмент в асортименті харчових продуктів
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
🎦 Обов’язкова простежуваність харчової продукції: регламенти ЄС, вітчизняне законодавство, міжнародні стандарти
№ 02 / 2025, лютий
🎦 Суперництво із закордонними виробниками на вітчизняних ринках: посилюємо конкурентність української продукції
№ 02 / 2025, лютий
Розробка матриці суттєвості: досвід газотранспортної компанії
№ 02 / 2025, лютий
Контроль обігу прекурсорів: планові перевірки Держлікслужбою поновлено
№ 02 / 2025, лютий