Галузеві особливості роботи

«Молочний модуль»: контролюємо безпечність молока
№ 11 / 2023, листопад
«Наша філософія – створити ваш настрій…»
№ 11 / 2023, листопад
Моніторинг законодавства: враховуймо вересневі зміни
№ 10 / 2023, жовтень
Бджільництво: алгоритм дій у разі отруєння бджіл пестицидами
№ 10 / 2023, жовтень
Збагачення борошняних кондитерських виробів незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами
№ 09 / 2023, вересень
Моніторинг законодавства: враховуймо серпневі зміни
№ 09 / 2023, вересень
Комбуча: крафтове виробництво
№ 08 / 2023, серпень
Лауринова глазур: переваги, недоліки, можливості застосування
№ 08 / 2023, серпень
Моніторинг законодавства: враховуймо липневі зміни
№ 08 / 2023, серпень
Мікробіологічний контроль за якістю фасованої води: причини псування та вплив тари на якість води
№ 07 / 2023, липень
Підвищення біологічної цінності борошняно-кондитерських виробів: вплив нетрадиційної сировини на вміст мінеральних елементів і вітамінів
№ 07 / 2023, липень
Моніторинг законодавства: враховуймо червневі зміни
№ 07 / 2023, липень
Сирокопчені та сиров’ялені ковбаси: виробляємо ефективно, якісно, безпечно
№ 06 / 2023, червень
Гігієнічні вимоги до інкубаційних перепелиних та качиних яєць
№ 06 / 2023, червень
Моніторинг законодавства: враховуймо квітневі зміни
№ 05 / 2023, травень