Галузеві особливості роботи

Гігієнічні вимоги до потужностей бджільництва: новації наказу № 1968
№ 07 / 2024, липень
Виробництво меду: реєстрація потужності чи отримання експлуатаційного дозволу
№ 07 / 2024, липень
Ремісничий харчовий продукт: що це та з чим його їдять
№ 06 / 2024, червень
Упровадження нових вимог до фруктових соків: вивчаємо Наказ № 1450
№ 05 / 2024, травень
Безалкогольні напої: тренди й перспективи для українських виробників
№ 01 / 2024, січень
«Молочний модуль»: контролюємо безпечність молока
№ 11 / 2023, листопад
«Наша філософія – створити ваш настрій…»
№ 11 / 2023, листопад
Бджільництво: алгоритм дій у разі отруєння бджіл пестицидами
№ 10 / 2023, жовтень
Збагачення борошняних кондитерських виробів незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами
№ 09 / 2023, вересень
Комбуча: крафтове виробництво
№ 08 / 2023, серпень
Лауринова глазур: переваги, недоліки, можливості застосування
№ 08 / 2023, серпень
Мікробіологічний контроль за якістю фасованої води: причини псування та вплив тари на якість води
№ 07 / 2023, липень
Підвищення біологічної цінності борошняно-кондитерських виробів: вплив нетрадиційної сировини на вміст мінеральних елементів і вітамінів
№ 07 / 2023, липень
Виробництво швидкозаморожених ягід: що робити із залишками проб і нормативне регулювання безпечності
№ 07 / 2023, липень
Макаронні вироби дієтичного призначення: розроблення рецептур та визначення оптимальних параметрів виробництва
№ 06 / 2023, червень