Галузеві особливості роботи

Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
CBD-продукти – новий сегмент в асортименті харчових продуктів
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
🎦 Обов’язкова простежуваність харчової продукції: регламенти ЄС, вітчизняне законодавство, міжнародні стандарти
№ 02 / 2025, лютий
🎦 Суперництво із закордонними виробниками на вітчизняних ринках: посилюємо конкурентність української продукції
№ 02 / 2025, лютий
Розробка матриці суттєвості: досвід газотранспортної компанії
№ 02 / 2025, лютий
Контроль обігу прекурсорів: планові перевірки Держлікслужбою поновлено
№ 02 / 2025, лютий
18 – 22 травня 2025 відбудеться iba: зустріч представників пекарської галузі світового рівня
№ 01 / 2025, січень
🎦 Позапланові харчові перевірки в період воєнного стану: судова практика–2024
№ 01 / 2025, січень
Принципи сталого розвитку: інтеграція ESG, CSRD, ESRS у бізнес-процеси
№ 01 / 2025, січень
Зовнішні аудити системи управління: як психологічно підготувати персонал
№ 01 / 2025, січень