Галузеві особливості роботи

Відкликання з реалізації партії йогуртів: наявність сторонніх включень у продукті
№ 05 / 2021, травень
Які супровідні документи потрібні на сировину для виробництва кондитерських виробів?
№ 04 / 2021, квітень
Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій
№ 04 / 2021, квітень
Чи поширюється Закон України «Про надання будівельної продукції на ринку» на лакофарбову продукцію?
№ 03 / 2021, березень
М’ясопереробна промисловість: особливості застосування ДСТУ
№ 03 / 2021, березень
Відкликання сирного продукту: наявність патогенних бактерій і неналежне маркування
№ 03 / 2021, березень
Вимоги до марковання фасованих товарів лакофарбової продукції?
№ 12 / 2020, грудень
Оцінка якості мінеральних добрив: нормативне регулювання, проблематика та поради Частина 3
№ 11 / 2020, листопад
Ефективний маркетинг етикетки для лакофарбової продукції: аналіз за кольорами та шрифтами
№ 09 / 2020, вересень
Глибоке занурення в СМЯ у сфері охорони здоров’я: від формування техзавдання до визначення ключових факторів успіху
№ 08 / 2018, серпень
Тарний і безтарний способи зберігання борошна: вітчизняна практика, недоліки та переваги
№ 07 / 2018, липень
Стандарт для первинного виробництва GlobalG.A.P.: впровадження систем безпечності харчових продуктів у сільськогосподарському секторі
№ 06 / 2018, червень
Чи підлягає програмне забезпечення обов’язковій сертифікації в Україні?
№ 03 / 2018, березень
Виробництво багатокомпонентного напівфабрикату
№ 03 / 2019, березень
Гігієнічні вимоги до мікроклімату виробничих приміщень
№ 03 / 2019, березень