Охорона праці

7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Правила приймання їжі працівниками підприємств: шпаргалка
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Оновлені вимоги до профілактичних медоглядів для працівників харчової галузі: деталі
№ 11 / 2024, листопад
Шпаргалка: алгоритм підготовки до початку робочої зміни
№ 10 / 2024, жовтень
Запитували – відповідаємо
№ 11 / 2023, листопад
Набір засобів домедичної допомоги для підприємств
№ 03 / 2022, березень
Нормування праці на підприємствах харчової промисловості
№ 03 / 2022, березень
Карантинні заходи у ресторанах: спалах гепатиту A
№ 11 / 2021, листопад
Організація роботи в умовах пандемії COVID-19 за ISO 45005:2020
№ 11 / 2021, листопад
Документуємо санітарні заходи: ведення технологічних журналів
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно витребовувати у водіїв/експедиторів санітарну книжку під час доставляння товарів у магазин?
№ 05 / 2021, травень
Який нормативний документ визначає обов’язковість проведення термометрії працівникам?
№ 11 / 2020, листопад