Охорона праці

Оновлені вимоги до профілактичних медоглядів для працівників харчової галузі: деталі
№ 11 / 2024, листопад
Шпаргалка: алгоритм підготовки до початку робочої зміни
№ 10 / 2024, жовтень
Запитували – відповідаємо
№ 11 / 2023, листопад
Набір засобів домедичної допомоги для підприємств
№ 03 / 2022, березень
Нормування праці на підприємствах харчової промисловості
№ 03 / 2022, березень
Карантинні заходи у ресторанах: спалах гепатиту A
№ 11 / 2021, листопад
Організація роботи в умовах пандемії COVID-19 за ISO 45005:2020
№ 11 / 2021, листопад
Документуємо санітарні заходи: ведення технологічних журналів
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно витребовувати у водіїв/експедиторів санітарну книжку під час доставляння товарів у магазин?
№ 05 / 2021, травень
Який нормативний документ визначає обов’язковість проведення термометрії працівникам?
№ 11 / 2020, листопад
Якими нормативно-правовими актами регламентується дослідження повітря робочої зони?
№ 06 / 2018, червень
Норми для забезпечення ЗІЗ працівника
№ 07 / 2020, липень
Медичний огляд працівників харчової промисловості: хто, коли, скільки?
№ 11 / 2019, листопад
Фіксуємо результати моніторингу стану здоров’я працівників
№ 03 / 2020, березень