Технічні регламенти та оцінка відповідності
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
№ 07 / 2025, липень
Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
№ 07 / 2025, липень
🎦 Акценти харчового законодавства: реєстрація потужності, ТУ, меламін, рівні вітамінів і мінеральних речовин та Кодекс Аліментаріус
№ 07 / 2025, липень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Оновлений перелік товарів, які не підлягають обміну: головні зміни, роз’яснення та терміни набрання чинності
№ 05 / 2025, травень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
Документи для безпечного використання матеріалів у харчовій промисловості: що вимагати від постачальників
№ 04 / 2025, квітень
«Без додавання цукру»: міфи та реальність для виробників харчових продуктів
№ 04 / 2025, квітень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Регламенти ЄС 2021/382 і ЄС № 852/2004: у фокусі алергени та культура харчової безпечності
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень