Зміст номера
№ 08 / 2018, серпень
Технології управління
Олександр Лисенко
Lean Office: принципи та методи ощадливості в адміністративній сфері
У нормативно-правовому полі
Святослав Бартош
Штрафи за маркування товарів: аналіз судової практики
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тетяна Литвиненко
Заходи щодо запобігання перехресного забруднення харчової продукції на виробничих етапах
Слово редактора
головний редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Якість починається з вищого рівня управління компанією

Тематичний спектр нинішнього номера починаємо розкривати із найвищого — законодавчого — рівня. Аналізуючи вітчизняну нормативно-правову базу, даємо відповідь на питання, коли ж саме запровадження міжнародних стандартів допомагає максимально наблизитися та відповідати вимогам українського законодавства.

Читати повністю