Зміст номера
№ 03 / 2019, березень
У нормативно-правовому полі
Інна Одинець
Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації
Міжнародна стандартизація
Марина Бурдейна
Міжнародні добровільні стандарти: огляд актуальних новацій
Система менеджменту якості
Євгеній Годнєв
Процесний підхід VS співробітник компанії
Міжнародна стандартизація
Тетяна Литвиненко
Гігієнічні вимоги до мікроклімату виробничих приміщень
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тетяна Литвиненко
Виробництво багатокомпонентного напівфабрикату
Безпечність харчових продуктів та кормів
Тимур Душко
Журнал бракеражу готової продукції
Слово редактора
Шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі

Простота — мистецтво не робити зайвої роботи

Акценти нинішнього випуску — організаційні складові менеджменту якості. Відповідаємо на такі питання:

Досвідом керування вимірювальною виробничою лабораторію ділиться Алла Копусь, спеціаліст із розроблення та впровадження ISO 9001, ISO 22000, GMP+. Фахівець наголошує, що саме від персоналу залежить, як буде працювати та чи інша технологія, і чи працюватиме вона взагалі.

Читати повністю