Зміст номера
№ 02 / 2020, лютий
У нормативно-правовому полі
Святослав Бартош
Стисло про головне: аналізуємо та враховуємо новації
Системи менеджменту промислової безпеки
Галина Роголь
Конкурентоспроможність і стабільність за ISO 9001: путівник із впровадження. Частина 2
Міжнародна стандартизація
Марина Бурдейна
Міжнародні стандарти: огляд актуальних новацій
Безпечність харчових продуктів та кормів
Наталія Пухальська
Санітарія та гігієна на харчових підприємствах: програми-передумови та їхнє документування
Безпечність харчових продуктів та кормів
Руслан Наумов
Споживча упаковка харчової продукції: функції, характеристики, матеріали
Експертний коментар
Запитуєте – відповідаємо
Слово редактора
Шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Хочеш змін у майбутньому? Стань цією зміною сьогодні.
М. К. Ганді

Чи варто очікувати сприятливого моменту, нового року, весни, чергового понеділка, щоб запровадити зміни? Ми вирішили, що ні. Тому зустрічайте ваше улюблене професійне видання із новим обличчям.

Концепція відкритості, різноманіття думок і діалогу залишилася незмінною, тож, наші експерти й надалі радо нададуть відповіді на ваші запитання та допоможуть владнати виробничі колізії. Листи очікуємо на незмінну електронну адресу редакції yakist@techmedia.com.ua.

У цьому випуску ми зосередили увагу на питаннях, що виникали у виробників непродовольчих продуктів під час застосування технічних регламентів. Розбиралися й у правових колізіях щодо законодавчих вимог до безпечності молока і молочних продуктів. Також аналізували особливості зберігання таропакувальних матеріалів, що застосовуються у виробництві харчових продуктів.

Читати повністю