№ 09 / 2024, вересень
Зміст номера
№ 09 / 2024, вересень
Підвищення конкурентоспроможності
Наталя Москаленко
KPI чи OKR: коли та який інструмент обрати
Система менеджменту якості
Людмила Аксьонова
Незастосовні вимоги ДСТУ ISO 9001: чи треба вказувати причини
НАССР своїми руками
Марина Бурдейна
20 тестових запитань для перевірки НАССР-знань
У нормативно-правовому полі
Марина Рибченко
Запитання від харчовиків: топ-4 цікавинок
Безпечність харчових продуктів та кормів
Наталя Волкова
Їстівні комахи як нові харчові продукти: переваги й недоліки
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановне професійне товариство!

Стів Джобс, співзасновник Apple, вважаю, не помилявся, коли стверджував, що «єдиний спосіб робити щось добре – це по-справжньому любити те, чим ви займаєтеся».

Тож запрошуємо вас, майстрів своєї справи, до участі у головній вітчизняній події осені в царині безпечності харчових продуктів – ІV Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість», що відбудеться у Києві вже 26 вересня.

Серед ключових тем до обговорення – законодавчі новації, позапланові перевірки Держпродспоживслужбою у період воєнного стану, важливі зміни у нових версіях міжнародних харчових стандартах, особливості та «підводні камені» експорту до країн ЄС, Близького Сходу, США, Канади та багато іншого.

Читати повністю