З першими квітневими променями настає початок нової
пори натхнення та змін! Це ідеальний час для оновлення знань, тому у квітневому
випуску ми підготували для вас актуальні матеріали з управління якістю, які
допоможуть завжди бути на крок попереду!
Не пропустіть наші наступні корисні та цікаві події:
24 квітня – вебпрактикум «Управління алергенами: вимоги вітчизняного законодавства та міжнародних стандартів + План управління алергенами». Участь у заході надасть вам сертифікат від нашого журналу.
Детальніше »
16 травня – головна вітчизняна подія у сфері якості та безпечності харчових продуктів – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес – 2025: глобальні тренди та локальні рішення» (м. Київ + онлайн). Інсайти, рішення, нетворкінг, ідеї, знайомства та розіграш спецпризів від партнерів події!
Детальніше »
Приєднуйтесь, щоб розширити свої професійні горизонти та обмінятися досвідом із колегами!
Дякуємо, що залишаєтеся з нами! Разом ми рухаємо якість уперед!