ISO 9001
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
«Потреба в кожній системі менеджменту продиктована ринком»
№ 08 / 2025, серпень
Звідки беруться цілі й вимоги в українському менеджменті
№ 07 / 2025, липень
Шпаргалка: Аналіз потреб і очікувань зацікавлених сторін на вимогу ДСТУ ISO 9001 (п. 4.2)
№ 06 / 2025, червень
Запитували – відповідаємо: перегляд контексту та ризиків організації
№ 06 / 2025, червень
Складаємо звіт за результатами внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 2
№ 06 / 2025, червень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів: цілі, поради, приклади
№ 05 / 2025, травень
Результати внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 1
№ 05 / 2025, травень
7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Запитували – відповідаємо: у фокусі ISO 9001:2015
№ 12 / 2024, грудень
Сутність сучасного менеджменту: продовження термінологічної дискусії
№ 12 / 2024, грудень