Упаковка продукції

Nutri-Score – миттєва ідентифікація поживної цінності продукту
№ 07 / 2025, липень
Розширена відповідальність виробника: вимоги до упаковки харчових продуктів, орієнтованих на експорт до ЄС
№ 07 / 2025, липень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Композитні матеріали в упаковці: як маркувати харчове пакування
№ 05 / 2025, травень
«Без додавання цукру»: міфи та реальність для виробників харчових продуктів
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Стрічка Мебіуса: з’ясовуємо, що для чого
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Food fraud у пакуванні: наявні небезпеки й запобіжні дії
№ 03 / 2024, березень
Пакування хліба: паспорт якості й необхідні дослідження
№ 01 / 2024, січень
Пакування хлібобулочних виробів: як подовжити термін реалізації продукції
№ 11 / 2023, листопад