Зміст номера
№ 11 / 2021, листопад
Галузева стандартизація
Альона Васюта
Санітарно-гігієнічне оцінювання яєць та яєчних продуктів
Менеджмент охорони здоров’я та безпеки праці
Олександр Лисенко
Організація роботи в умовах пандемії COVID-19 за ISO 45005:2020
У нормативно-правовому полі
Наталія Пухальська
Законодавчі вимоги до маркування мийних засобів та побутової техніки
Якість та безпечність
Денис Гончар
Карантинні заходи у ресторанах: спалах гепатиту A
Система менеджменту якості
Галина Роголь
Методи оцінювання ризиків: застосовуємо IЕС 31010:2019 Частина 1
Галузева стандартизація
Наталія Чернова
Підготовка води для виробництва харчової продукції. Частина 1
Експертний коментар
Запитуєте – відповідаємо
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Доброчесність полягає у захисті людей

Марк Туллій Цицерон

Захист працівників від загроз, спричинених пандемією коронавірусної хвороби, – обов’язок кожного успішного підприємця сьогодні. Неврегульованість багатьох питань, пов’язаних з діяльністю у цей нелегкий для світової економіки період, аж ніяк не сприяла ефективній роботі. Але сьогодні доброчесність підприємців – в надійних руках: ISO 45005:2020 змінив світ на краще, а топменеджери отримали практичні рекомендації з управління ризиками, зумовленими Covid-19. Про те, як краще захистити співробітників, читайте у новому випуску видання.

Читати повністю