Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
Процес управління алергенами на підприємстві: шпаргалка-алгоритм за PDCA
№ 02 / 2025, лютий
Неоголошені зовнішні аудити: що нового за v. 8 IFS Food
№ 02 / 2025, лютий
Зниження фінансових ризиків і покращення обіговості товарів: досвід аптечної мережі
№ 02 / 2025, лютий
Шпаргалка-мотиватор: якщо ваша система менеджменту не така…
№ 01 / 2025, січень
Запитували – відповідаємо: у фокусі ISO 9001:2015
№ 12 / 2024, грудень
Сутність сучасного менеджменту: продовження термінологічної дискусії
№ 12 / 2024, грудень
Чи потрібен «сертифікат із НАССР», якщо компанія вже сертифікована за ISO 22000?
№ 11 / 2024, листопад
Інтегровані системи менеджменту: суть, переваги, рекомендації PAS 99
№ 11 / 2024, листопад
Поліпшення системи менеджменту інформаційної безпеки
№ 11 / 2024, листопад
🎦 Міжнародні харчові стандарти VS маркетинг: хто не дозволяє маркуватися логотипами та що дозволено для реклами
№ 11 / 2024, листопад
Шпаргалка: ризик-орієнтований підхід до аудитів систем менеджменту
№ 11 / 2024, листопад
Неформальне впровадження СУЯ: підтвердження чи декларування відповідності
№ 11 / 2024, листопад
Задокументована інформація: що вимагає ДСТУ ISO 9001:2015
№ 10 / 2024, жовтень
Функціонування системи менеджменту інформаційної безпеки: оцінювання ефективності
№ 10 / 2024, жовтень
Елементи системи управління ризиками та їхнє задокументування
№ 10 / 2024, жовтень