Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
CBD-продукти – новий сегмент в асортименті харчових продуктів
№ 03 / 2025, березень
Стрічка Мебіуса: з’ясовуємо, що для чого
№ 03 / 2025, березень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Процес управління алергенами на підприємстві: шпаргалка-алгоритм за PDCA
№ 02 / 2025, лютий
Неоголошені зовнішні аудити: що нового за v. 8 IFS Food
№ 02 / 2025, лютий
Зниження фінансових ризиків і покращення обіговості товарів: досвід аптечної мережі
№ 02 / 2025, лютий
Шпаргалка-мотиватор: якщо ваша система менеджменту не така…
№ 01 / 2025, січень
Запитували – відповідаємо: у фокусі ISO 9001:2015
№ 12 / 2024, грудень
Сутність сучасного менеджменту: продовження термінологічної дискусії
№ 12 / 2024, грудень
Чи потрібен «сертифікат із НАССР», якщо компанія вже сертифікована за ISO 22000?
№ 11 / 2024, листопад
Інтегровані системи менеджменту: суть, переваги, рекомендації PAS 99
№ 11 / 2024, листопад
Поліпшення системи менеджменту інформаційної безпеки
№ 11 / 2024, листопад