Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів: цілі, поради, приклади
№ 05 / 2025, травень
Результати внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 1
№ 05 / 2025, травень
Екологічне маркування нехарчової групи товарів в ЄС: вимоги та приклади
№ 05 / 2025, травень
Фрази для ефективного аудиту: шпаргалка для внутрішнього аудитора
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: інструмент оцінки безпеки складних систем від ініціювальних подій до кількісних оцінок
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Композитні матеріали в упаковці: як маркувати харчове пакування
№ 05 / 2025, травень
Курс на декарбонізацію за ISO 14067: сертифікація, переваги, ціна питання
№ 05 / 2025, травень
7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
🎦 FSSC v. 6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами, обладнанням + вимоги до комунікацій
№ 04 / 2025, квітень
Ввезення харчових продуктів до Польщі: лабораторні дослідження, сертифікація та інші вимоги ЄС
№ 04 / 2025, квітень