Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту

Чи потрібно вписувати виконавців етапів безпосередньо у блок-схему процесу
№ 05 / 2022, травень
Відповідаємо на скарги споживачів: правові та виробничі поради
№ 05 / 2022, травень
Виробникам поліуретанових підлогових покриттів та кахлів: актуальні новації у міжнародних стандартах
№ 05 / 2022, травень
Евакуація харчового підприємства: зміни в системі НАССР
№ 05 / 2022, травень
Очищення води, поліпропіленові та бетонні трубопроводи: новації у міжнародних стандартах
№ 05 / 2022, травень
«Цибулина безпеки» – багаторівневий захист харчових продуктів від навмисного забруднення. Частина 2
№ 05 / 2022, травень
Сталий розвиток у спільнотах: співпраця зацікавлених сторін і повоєнне відродження
№ 05 / 2022, травень
Чи є якісь зміни в процедурі проведення наглядового аудиту за ISO 22000?
№ 04 / 2022, квітень
«Цибулина безпеки» – багаторівневий захист харчових продуктів від навмисного забруднення. Частина 1
№ 04 / 2022, квітень
Менеджмент: термінологічна помилка, яка дорого обійшлась Україні
№ 04 / 2022, квітень
Вирішення виробничих проблем у воєнний час: застосовуємо методику 8D
№ 04 / 2022, квітень
Інноваційна модель розвитку: впроваджуємо ІМ-систему за ISO 56000
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Таксономічний аналіз як інструмент оцінювання конкурентоспроможності продукції
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Багатокутник конкурентоспроможності: алгоритм та приклад застосування методу
№ 12 / 2021, грудень
Методи оцінювання ризиків: застосовуємо IЕС 31010:2019. Частина 2
№ 12 / 2021, грудень