Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту

Шпаргалка: Як протистояти необґрунтованим вимогам аудитора
№ 09 / 2025, вересень
Внутрішні аудитори: хто, скільки і з якими знаннями?
№ 09 / 2025, вересень
Актуалізація документованої інформації: необхідна періодичність за ДСТУ ISO 9001
№ 09 / 2025, вересень
Внутрішній аудит: мистецтво конструктивної комунікації з керівництвом
№ 09 / 2025, вересень
Антикорупційний стандарт ISO 37001: що змінилося у версії 2025
№ 09 / 2025, вересень
Шпаргалка: Коригування ≠ Коригувальна дія
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Lean–інструменти як стратегія виживання та розвитку в умовах війни: практичний аспект
№ 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
«Потреба в кожній системі менеджменту продиктована ринком»
№ 08 / 2025, серпень
Зразки-свідки нехарчової продукції: правила зберігання та документальне оформлення
№ 08 / 2025, серпень