Системи TACCP і VACCP
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
«Потреба в кожній системі менеджменту продиктована ринком»
№ 08 / 2025, серпень
Шпаргалка: увага, біотероризм!
№ 07 / 2024, липень
Захист продукції: ефективні методології визначення ризиків +зразки протоколів
№ 04 / 2024, квітень
Захист продукції: алгоритм розроблення програми відповідно до FSSC 22000. Частина 1
№ 03 / 2024, березень
Системи ТАССР і VACCP: захищаємо продукцію й убезпечуємо систему
№ 02 / 2024, лютий
Запобігання харчовому шахрайству: алгоритм розроблення програми на цукровому виробництві. Частина 2
№ 01 / 2024, січень
Запобігання харчовому шахрайству: алгоритм розроблення програми на цукровому виробництві. Частина 1
№ 12 / 2023, грудень
Food fraud prevention – запобігання фальсифікації харчових продуктів
№ 08 / 2021, серпень
Захист харчових продуктів та попередження шахрайства: ідентифікація й оцінювання загроз
№ 07 / 2021, липень
На сторожі харчової безпечності: НАССР, ТАССР і VACCP
№ 12 / 2020, грудень