FSSC 22000

Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
7 кроків створення документованої процедури: шпаргалка
№ 04 / 2025, квітень
🎦 FSSC v. 6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами, обладнанням + вимоги до комунікацій
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Запитували – відповідаємо
№ 03 / 2024, березень
Баланс маси: чим керуватися під час визначення
№ 10 / 2023, жовтень
🎦 FSSC 22000: комфортний перехід від v. 5.1 до v. 6
№ 09 / 2023, вересень
Чи є обов’язковим для FSSC 22000 v 5.1 протокол модельного проникнення на підприємство сторонніх осіб у межах харчового захисту?
№ 09 / 2021, вересень
Як на підприємствах (ISO 22000:2018) відповідальний за дератизацію проходить навчання з пест-контролю?
№ 06 / 2021, червень
Безпечність продуктів харчування: особливості схеми сертифікації за FSSC 22000
№ 06 / 2018, червень