Ощадливе виробництво

Метод «Аналіз дерева подій (ETA)»: початкові чинники, фактори захисту та фізичні явища для оцінки розвитку небезпечних ситуацій
№ 04 / 2025, квітень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Як оцінювати ефективність управління ризиками та процесами внутрішнього контролю якості в організації?
№ 04 / 2025, квітень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Оцінювання ризику за ЕТА: переваги та взаємозв’язок з іншими аналітичними методами
№ 03 / 2025, березень
Управління ризиками vs внутрішній контроль якості: у чому відмінність
№ 03 / 2025, березень
Зниження фінансових ризиків і покращення обіговості товарів: досвід аптечної мережі
№ 02 / 2025, лютий
Методи Тагучі: внесок у розвиток філософії загального управління якістю (TQM)
№ 11 / 2024, листопад
KPI чи OKR: коли та який інструмент обрати
№ 09 / 2024, вересень
Карта потоку створення цінностей: формуємо на прикладі оптимізації виробництва газованих напоїв
№ 06 / 2024, червень
Цикл DMAIC: підвищити продуктивність виробництва у два рази за чотири місяці
№ 05 / 2024, травень
Ощадливе виробництво в IT-компанії: рекомендації щодо вдосконалення розробки програмного забезпечення
№ 03 / 2024, березень
Ощадливе виробництво в IT-компанії: ідентифікація й аналіз втрат
№ 02 / 2024, лютий
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 5
№ 06 / 2021, червень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 4
№ 05 / 2021, травень