Твій живий журнал
Управління якістю

Перероблення та консервування риби

Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Безпечність рибної продукції: виявляємо й аналізуємо небезпеки
№ 12 / 2021, грудень
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів
№ 10 / 2021, жовтень
Відкликання з реалізації рибних консервів: підозра щодо наявності ботулотоксину
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно на рибних консервах вказувати вагу риби у готовому виді?
№ 06 / 2021, червень
Гігієнічні вимоги до мікроклімату виробничих приміщень
№ 03 / 2019, березень
  • Галузеві особливості роботи
  • Державний контроль і нагляд
  • Дискусія
  • Екологічна, органічна та натуральна продукція
  • Експорт
  • Зберігання і транспортування
  • Концепції харчової безпечності
  • Міжнародна стандартизація і сертифікація, функціонування систем менеджменту
  • Метрологія
  • Охорона праці
  • Ощадливе виробництво
  • Технічне регулювання
  • Упаковка та маркування
  • Управління відходами
Центр підтримки

Якщо у вас виникли труднощі при роботі з електронними виданнями, будь ласка, заповніть всі поля форми та опишіть ситуацію в полі «Коментарі». Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати необхідні вказівки й допомогу.

  • Свіжий номер
  • Архів журналу
  • Теми
  • Новини
  • Нормативна база
  • Пошук
  • Інші проекти
  • Центр підтримки
0 800 215 522
sale@techmedia.com.ua
Придбати Демо-доступ Увійти
«Журнал головного інженера»
«Журнал головного енергетика»
Журнал «Метрологія для підприємства»