Перероблення та консервування риби
Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції
№ 01-02 / 2022, січень-лютий
Безпечність рибної продукції: виявляємо й аналізуємо небезпеки
№ 12 / 2021, грудень
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів
№ 10 / 2021, жовтень
Відкликання з реалізації рибних консервів: підозра щодо наявності ботулотоксину
№ 07 / 2021, липень
Чи потрібно на рибних консервах вказувати вагу риби у готовому виді?
№ 06 / 2021, червень
Гігієнічні вимоги до мікроклімату виробничих приміщень
№ 03 / 2019, березень